Shopware

Shopware is een populair e-commerce platform dat op dit moment enorm aan populariteit wint. Ook wij bouwen onze webshops bij voorkeur met Shopware. Shopware heeft indrukwekkende content management mogelijkheden en biedt alles wat een moderne webshop nodig heeft.

shopware_logo_blue
Hero afbeelding - Shopware

E-commerce is topsport

Aan de start van de realisatie van een nieuwe webshop? Of wil je het bestaande e-commerce platform optimaliseren en doorontwikkelen? Shopware is een uitstekende keuze voor zowel kleine, middelgrote als grote webshops. Het platform is snel, flexibel en gebouwd op basis van de modernste technieken. Om die reden is Shopware voor velen inmiddels een goed alternatief voor Magento, Prestashop of WooCommerce. Dat succes komt voornamelijk door de vele slimme functies die standaard in Shopware ingebouwd zitten.

Een van de meest krachtige toevoegingen van Shopware is wel de Shopping Experience. Zonder technische kennis kunnen webshop-beheerders complete landingspagina’s, productdetailpagina’s en andere overzichtspagina’s inrichten. De manier waarop dit kan is indrukwekkend: op intuïtieve manier kunnen pagina’s met drag-and-drop in elkaar gezet worden.

Shopware heeft indrukwekkende content management mogelijkheden en biedt alles wat een moderne webshop nodig heeft.

Hero afbeelding - Shopware

De Rule Builder en de Flow Builder

Een krachtige toevoeging van Shopware is de Rule Builder en de Flow Builder. Wilt u bijvoorbeeld voor een specifieke klant- of productgroep aangepaste prijzen? Of moet er een aparte instructiemail verzonden worden indien er een specifiek product besteld wordt? Of werkt u met ingewikkelde kortings- of verzendregels? De eenvoudige manier waarop dit binnen Shopware ingesteld kan worden, is indrukwekkend.

Voordelen van Shopware

Shopware is gebaseerd op de modernste technieken. Dat maakt het platform zo interessant, niet alleen voor beheerders van webshops, maar ook voor ons als ontwikkelaars. Een paar technische feitjes voor de geïnteresseerden:

  • Volledig API-first geschreven: de shop is volledig via API’s te beheren
  • Het is gebaseerd op Symfony, waardoor het een stabiele basis heeft
  • De beheersomgeving is gemaakt met VueJS, wat het een snelle gebruikserservaring geeft
  • Gunstige ontwikkel- en licentiekosten ten opzichte van andere systemen
  • De inhoud en indeling van pagina’s is eenvoudig met drag-and-drop samen te stellen, bijvoorbeeld met de Shopping Experience
  • Goed koppelbaar met externe systemen, zoals kassa- en voorraadsystemen
  • Verkoop via meerdere kanalen, bijvoorbeeld een app, een shop of een tijdelijke “popup-shop”

 

Uitgelichte cases

T100 heeft meerdere webshops met Shopware ontwikkeld en is Solution Partner. Hierdoor zijn we in staat projecten succesvol af te ronden en zo onze klanten hun e-commerce activiteiten naar een ongekend niveau te brengen. We laten je graag de mogelijkheden zien voor jouw organisatie.