Laravel PHP framework

Sneller digitaal innoveren met een stabiel en schaalbaar platform. Met Laravel bouw je snel en efficiënt online platformen zonder steeds het wiel opnieuw uit te vinden.

Logo.min
Hero afbeelding - Laravel

Laravel: een efficiënt PHP framework

Laravel biedt tal van ingebouwde pakketten die essentiële functionaliteiten dekken. Denk hierbij aan functies zoals automatische e-mailverzending, formulierbeheer, validatieprocessen, authenticatie en database-interacties. Daarnaast beschikt het over handige ontwikkel- en testtools die het opsporen van fouten vereenvoudigen. Dit leidt ertoe dat ontwikkelaars efficiënter kunnen werken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het creëren van unieke eigenschappen voor jouw applicatie.

Wij zijn overtuigd dat Laravel de optimale keuze is voor het ontwikkelen van maatwerk websites, applicaties of platformen. T100 ontwikkelt al ruim 10 jaar bedrijfskritische webapplicatie op basis van het Laravel PHP framework. Het is wat ons betreft dé betrouwbare en flexibele keuze voor online platforms applicaties.

Houd functionele code overzichtelijk met een headless inrichting. Dat betekent dat de back-end losgekoppeld is van de front-end en wordt verbonden door middel van API’s.

Hero afbeelding - Laravel

Grote community, breed inzetbaar

Laravel, nu een volwassen PHP-framework, wordt gebruikt door grote internationale websites, applicaties en startups. Het is gespecialiseerd in schaalbaarheid met een sterke focus op performance-optimalisatie. Onze ervaring met Laravel-applicaties, ontwikkeld voor toonaangevende organisaties, toont aan dat er hoge veiligheidsnormen worden gehanteerd. De robuuste veiligheid en security van Laravel-applicaties staan garant voor kwaliteit.

Laravel heeft zich bewezen als een betrouwbare technische oplossing voor bedrijfskritische webapplicaties, waarbij het zowel veiligheid biedt als flexibiliteit behoudt, essentieel voor dynamische en groeiende bedrijfsomgevingen.

Recente Laravel projecten

Doordat met Laravel veel standaard elementen komt kun je sneller en efficiënter programmeren. Dit resulteert in kosteneffectieve oplossingen.