Websites

Hebt je een prima website, maar hij draagt nauwelijks bij aan de doelen van je organisatie? Amper leads, inconsistente branding of bezoekers bellen uiteindelijk toch de klantservice? T100 ontwikkelt optimale, veilige websites die goed vindbaar zijn en bijdragen aan jouw doelen!

Hero afbeelding - Websites

Maatwerk websites die uitblinken

Een website bouwen is niet moeilijk, met een beetje voorkennis klikt een handig iemand al snel wat in elkaar. Een website laten uitblinken is een ander verhaal. Websites bouwen die compleet op maat zijn vormgegeven en ingericht, optimaal presteren en converteren, dat is een vak apart. Dát is ons vak. T100 is al 10 jaar specialist in het bouwen van maatwerk websites. Wij kennen de code en technieken, valkuilen en uitdagingen die komen kijken bij het ontwikkelen en onderhouden van de best presterende websites.

Onze kracht zit in ons maatwerk. Een sterke website is de digitale thuisbasis van uw organisatie en moet dan ook 100% aansluiten. Wij bouwen onze eigen templates en plug-ins, waardoor wij uw website volledig volgens een specifiek ontwerp kunnen bouwen, met maatwerk functionaliteiten en optimale prestaties. Hierdoor kunnen wij aan de meest complexe vragen voldoen.

Wij bouwen onze eigen templates en plug-ins, waardoor wij uw website volledig volgens een specifiek ontwerp kunnen bouwen, met maatwerk functionaliteiten en optimale prestaties.

Hero afbeelding - Websites

Design en gebruikerservaring

T100 is niet alleen specialist in de techniek aan de achterkant van een website, ook aan de ‘front-end’ hebben wij verstand van zaken. Een mooi ontworpen website is niets zonder een probleemloze gebruikerservaring. Bezoekers van uw website moeten zonder nadenken kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Uw boodschap moet zo duidelijk mogelijk overkomen, en uw website moet uw klanten optimaal bedienen. Het ontwerp van uw website wordt door ons, of in samenwerking met een externe ontwerper, vooraf compleet uitgewerkt. Zo weet u precies wat wij gaan bouwen. Uiteraard maken wij uw site volledig responsive, zodat deze op elk schermformaat juist wordt getoond.

High-end techniek

Net zo belangrijk als de ‘voorkant’ van een website, is de achterliggende techniek. T100 ontwikkelt websites bij voorkeur op basis van WordPress. Met 10 jaar ervaring kennen wij dit systeem van binnen en van buiten, inclusief alle uitdagingen en valkuilen. Wij bouwen onze eigen WordPress templates en plug-ins op maat, zodat er geen beperkingen zijn in ontwerp of functionaliteit. T100 heeft de kennis en ervaring in huis om maatwerk websites optimaal te laten presteren. Snelle laadtijden, responsive design, optimale vindbaarheid en altijd online.

Om goed te doorgronden wat voor uw organisatie nodig is gaan wij doorgaans een nauwe samenwerking aan. Het liefst zijn wij vanaf de eerste projectfases betrokken en werken wij samen met uw ontwerp- of marketingbureau. Samen kijken we naar wat het beste bij uw organisatie past op het gebied van design, gebruikerservaring, conversie en techniek.

Uitgelichte cases

T100 heeft ruim 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van complexe online platformen. Met onze UX/UI designers en developers bouwen we toekomstbestendige, schaalbare, veilige websites. Platformen om jouw koploper te laten zijn in de digitale wereld.