Maatwerk WordPress website voor Forza fietsen

Gestart door drie broers aan de keukentafel, inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de wereld van elektrische fietsen. T100 bouwde voor Forza een maatwerk Wordpress website die klanten aantrekt, boeit en bindt.

Afbeelding Maatwerk WordPress website voor Forza fietsen

Focus op service en conversie

Forza verkoopt betaalbare elektrische fietsen van hoge kwaliteit en biedt veel service. Onder het motto ‘Happy Family’ leveren zij elektrisch fietsen zonder zorgen, voor de hele familie. Bij een sterk merk past een sterke website, die nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten optimaal bedient.

De website is voor Forza een belangrijke verlenging van de vijf fysieke locaties. Potentiële klanten maken via de website vaak voor het eerste kennis met het merk, het is dus van groot belang een goede indruk achter te laten. Naast een uitgebreid overzicht van het assortiment elektrische fietsen vinden bezoekers op de website meer over Forza, de E-bike testcenters en de service die het merk biedt.

Het doel voor Forza is om via de website in contact te komen met potentiële klanten. Daarvoor zijn overal op de website conversiepunten ingericht, waarop potentiële klanten hun gegevens kunnen achterlaten. Hierbij vindt Forza het belangrijk dat bezoekers niet ‘lastig gevallen’ worden met opdringerige call-to-actions, want een prettige klantbeleving staat voorop.

Sinds de lancering van de website in Maart 2022 zijn er honderden terugbelverzoeken, proefritten en servicebeurten aangevraagd, en duizenden potentiële klanten hebben hun gegevens achtergelaten

Afbeelding

Fris ontwerp met nadruk op beelden

Voor de vormgeving is gekozen voor een fris en licht ontwerp, met veel beelden en een heldere navigatie. Forza onderscheid zich door het bieden van vergaande service, daarom is er veel aandacht besteed aan het uitwerken van een probleemloze gebruikerservaring. Zo kunnen bezoekers en klanten snel vinden waar zij naar op zoek zijn. Uiteraard is de website volledig responsive, zodat deze op elk schermformaat juist wordt getoond.

Gebruiksvriendelijke back-end
Ook aan de ‘achterkant’ van de website, binnen het CMS, is de nodige aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Degene die de website beheert heeft alle ruimte om content te creëren, landingspagina’s aan te maken en de website te optimaliseren voor zoekmachines.

Het resultaat mag er zijn, sinds de lancering van de website in Maart 2022 zijn er honderden terugbelverzoeken, proefritten en servicebeurten aangevraagd, en duizenden potentiële klanten hebben hun gegevens achtergelaten bij het aanvragen van de gratis informatiebrochure. Deze leads worden uiteraard vakkundig opgepakt door het team van Forza, en vele van hen zijn inmiddels tevreden klanten.

Afbeelding

Ook een maatwerk Wordpress website?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk WordPress website kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. T100 bouwt maatwerk oplossingen die volledig voldoen aan uw wensen en naadloos aansluiten op de bestaande ICT-architectuur. Toekomstbestendige websites die tijd besparen en meegroeien met uw organisatie.