Webshops

Aan de start van de realisatie van een nieuwe webshop? Of wil je het bestaande e-commerce platform optimaliseren en doorontwikkelen? Neem voorsprong met een goed doordachte online strategie. Bepaal je doelen, waar wil je staan over 3 jaar of 5 jaar. Aan welke specificaties moet het nieuwe platform voldoen om ambities te verwezenlijken?

Hero afbeelding - Webshops

Bepaal je strategie

T100 ontwikkelt e-commerceplatformen die u in staat stellen om te groeien en innoveren. Gebruiksvriendelijk en conversiegericht, met efficiënte integraties en naadloze koppelingen naar andere systemen of leveranciers. Aan de ‘voorkant’ staat de klantervaring centraal, aan de ‘achterkant’ heeft uw gebruikersgemak onze prioriteit.

Design is een essentieel onderdeel van het succes van uw webshop. Het gevoel moet aansluiten bij uw merkidentiteit. En belangrijker: uw doelgroep moet er door aangesproken worden. Minstens zo belangrijk is de klantreis. Welke fases doorlopen uw klanten om over te gaan tot een aankoop?

Om dat te doorgronden begint elke ontwerp met onderzoek. We doorgronden uw merk, de online en offline identiteitskenmerken en de behoeftes van uw klanten. Welke stappen worden doorlopen om over te gaan tot een transactie? Welke drempels kunnen we wegnemen door stappen te verduidelijken?

E-commerce platformen ontwikkelen wij met de technologie die het best past bij het vraagstuk en budget. We combineren open-source oplossingen met maatwerk, om zo efficient tot het beste resultaat te komen.

Hero afbeelding - Webshops

Koppelingen en integraties

Integreer uw webshops naadloos met andere systemen voor up-to-date productinformatie, effectief ordermanagement, financiële boekingen, voorraad- en productmutaties. Uw klanten worden voorzien van de juiste informatie rondom de te verwachte levertijd, winkelvoorraad en orderstatus. Slimme koppelingen en automatisering, om de klantervaring én uw gebruikerservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Shopware

Shopware is een open-source e-commerce platform dat op dit moment enorm aan populariteit wint. Ook wij bouwen onze webshops bij voorkeur met Shopware. Shopware heeft indrukwekkende contentmanagement mogelijkheden en biedt alles wat een moderne webshop nodig heeft.

Uitgelichte cases

Kies voor ultieme combinatie van het strategie, platform en gebruikersbeleving. Zo zorgen we ervoor dat het e-commerce platform jouw digitale succes versterkt.