Shopware webshop voor HAY

Nieuwe Shopware-webshop voor designmerk HAY, volledig gekoppeld aan het ERP systeem LogicTrade.

Afbeelding Shopware webshop voor HAY

HAY. Razend populair Deens designmerk

Het Deense designmerk HAY is in 2002 opgericht en is sindsdien razendsnel gegroeid tot een bekend en populair merk in de designwereld. Opgericht door de naamgevers Rolf en Mette Hay, geïnspireerd door de Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60. Door samenwerkingen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers biedt HAY een collectie aan waarin duurzaamheid en hoge kwaliteit tegenover betaalbare prijzen het belangrijkste uitgangspunt zijn.

Online en offline verweven
Het unieke HAY merk wordt in de winkels in Amsterdam en Rotterdam stevig neergezet. Waar de productpresentatie in de fysieke ‘HAY stores’ tiptop in orde is, vroeg de bestaande webshop om meer aandacht: daar ontbrak het aan een goede productbeleving die de HAY-producten verdienen. Handen uit de mouwen, een perfecte uitdaging voor T100!

Samenwerking
Bij elk e-commerce-toepassing gaat het om het zoeken naar de juiste snaar. Welke sfeer stralen we uit? Hoe maken we de connectie tussen de bezoeker en het merk? Welke behoefte heeft een HAY-klant? Hoe geven we de klantreis vorm? Van oriëntatie tot inspiratie, van winkelmandje tot order. In nauwe samenwerking tussen HAY en T100 is de hele klantreis uitgedacht, ontworpen, gebouwd en getest. Door te werken met zeer korte lijnen en directe interactie tussen alle disciplines is er in korte tijd een compleet en veelzijdig platform opgezet.

 

Afbeelding

Shopware & Logictrade

De grote mate van variaties in templates en productopties binnen het HAY-project, maakte Shopware tot een ijzersterke basis voor het e-commerce platform. Een van de meest krachtige modules in Shopware is de ‘Shopping Experience’. Contentredacteurs kunnen hier zonder technische kennis landingspagina’s, productdetailpagina’s en andere overzichtspagina’s op een intuïtieve manier opstellen en vullen.

Volledig geïntegreerd volgens de nieuwste standaarden met LogicTrade
T100 heeft de Shopware-webshop naadloos gekoppeld met LogicTrade en de processen volledig geautomatiseerd. Productinformatie voor de duizenden producten, inclusief vele varianten vanuit de productconfigurator, worden automatisch ingeladen vanuit het PIM (ProductInformatie Management). Order- en klantgegevens gaan geautomatiseerd weer terug naar LogicTrade, waar ze verder worden verwerkt.

Met deze nieuwe Shopware-webshop staat er een stabiel en schaalbaar platform, waarmee HAY klaar is voor de toekomst. In een landschap waar succesvolle e-commerce topsport is. Op zoek naar een webshop die uw organisatie verder helpt? Neem contact op en we denken graag mee in de uitdagingen in uw business.

Afbeelding