Software nabouwen

Is jouw organisatie afhankelijk van oude software? Software die qua gebruiksvriendelijkheid perfect is voor jouw medewerkers, maar technisch gezien achterloopt? De oplossing is: software slim nabouwen. Met software slim nabouwen bouwen wij jouw bestaande software na, maar dan in een nieuw jasje.

Risico van doorgaan met oude software

Soms werkt oude software in de praktijk nog prima, maar is het ermee blijven werken een groeiend risico. De software kan zomaar ophouden met werken vanwege een update van Windows, of de hardware ondersteunt niet langer de oude software. Of wat te denken als de provider een oude php-versie niet langer wil ondersteunen? En de veiligheidsrisico’s doordat je oude software niet kunt updaten? Redenen genoeg om na te denken over slim software nabouwen. Zo blijven je medewerkers werken met een systeem dat ze kennen, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van verbeterde snelheid en gebruiksgemak. Kies voor het vernieuwend nabouwen van je software met T100 en behoud de efficiëntie van bekende software in een verbeterde vorm.

Soms werkt oude software in de praktijk nog prima, maar is het ermee blijven werken een groeiend risico

Hero afbeelding - Software nabouwen

Wat is slim software nabouwen?

Slim software nabouwen houdt in dat we je huidige software exact gaan nabouwen. Het maakt daarbij niet uit in welk systeem het gemaakt is: of het nu om oude Windows-applicaties gaat, of programma’s uit het DOS-tijdperk. Wij bekijken hoe het programma functioneert en hoe medewerkers ermee werken. Als we alle details kennen, gaan we aan de slag: we bouwen het programma na, maar dan in moderne software: veilig, snel en voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Voorbeeld van een oude bedrijfsapplicatie die wij nabouwden.
Beweeg de swiper heen en weer (getoonde data is dummy data)

Nieuwe applicatie Oude applicatie

Welke oude software kan T100 nabouwen?

We hebben diverse oude systemen omgebouwd, waaronder AS400, MS-DOS, Flash, Visual Basic, Cobol, Microsoft Access, maar ook geavanceerde Excel-werkbladen. T100 kan allerlei soorten verouderde software opnieuw opbouwen, optimaliseren en beveiligen, ongeacht het programma of de programmeertaal. Dit geldt voor ERP-systemen, CRM-systemen, of andere specifieke pakketten van leveranciers zoals SAP of Microsoft. Wij transformeren applicaties ontwikkeld in oudere talen naar hun moderne tegenhangers.