Koppelingen & API’s

Laat slimme API koppelingen en integraties voor u werken. Veel bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden door systemen met elkaar te koppelen. Het uitwisselen, controleren en verrijken van data zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken.

Hero afbeelding - Koppelingen & API’s

API koppelingen en integraties

Hoeveel informatie wordt er binnen uw organisatie nog met de hand bewerkt? Hoeveel tijd bent u kwijt met het exporten van data, bewerken in Excel en vervolgens inladen in een ander systeem? En hoe vaak gaat er iets fout? Slimme API koppelingen en integraties nemen u veel werk uit handen, verhogen de efficiëntie en verlagen de foutgevoeligheid.

Een geautomatiseerde koppeling tussen uw systemen levert veel op:

  • Bespaar tijd: handmatig data inladen en controleren is niet meer nodig.
  • Voorkomt fouten: nooit meer per ongeluk iets overschrijven of vergeten.
  • Altijd up-to-date: elke dag een update? of elk uur? De koppeling doet het werk.
  • Gemakkelijk inzicht: zien wat er in uw organisatie gebeurt met gecombineerde data.
  • Controleren en aanvullen: een slimme koppeling combineert en controleert uw data.

Ervaring hebben we met ontwikkelen en inrichten van koppelingen met ERP en CRM systemen (zoals Microsoft Dynamics, Zoho, Exact, Engage 365 en Afas), koppelingen met e-commerce platformen (zoals Shopware, Lightspeed, Magento, WooCommerce en Amazon), koppelingen met marketing- en sales automation systemen (zoals Hubspot, Mailchimp, Saleforce en Marketo) en koppelingen met product informatie (PIM) systemen (zoals Logictrade, Hybris, Stibo, ContentServ en PIMcore).

Door informatie eerst te controleren en te verrijken worden problemen verderop in het proces voorkomen. De data die al in het ontvangende systeem staat neemt de koppeling ook mee, waardoor er nooit dubbelingen ontstaan.

Hero afbeelding - Koppelingen & API’s

Slimme koppelingen met Microsoft Dynamics 365

Een van de meest gebruikte kernsystemen bij organisaties is Microsoft Dynamics 365. Voor vele organisaties hebben we inmiddels diverse tweezijdige integraties opgezet, waarbij we omliggende applicaties voorzien van data-uitwisseling. Eveneens met branchespecifieke toepassingen zoals 4PS (techniek), iFunds Engage (non-profit) hebben we gekoppeld met een efficiënte datarotonde.

Integraties met Microsoft Dynamics 365 leveren veel voordelen op. Laat een slimme koppeling uw data verwerken, controleren en verrijken.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk koppelingen kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.