WordPress

WordPress is een ongeëvenaard eenvoudig, flexibel, maar krachtig CMS. En op de juiste manier opgezet ook een geschikt platform voor de complexere projecten. Efficiënt, snel, veilig en gebruikersvriendelijk.

WordPress_logo
Hero afbeelding - WordPress

Wordpress. Maar dan totaal anders.

Tuurlijk. Een standaard WordPress website bouwen is niet moeilijk wanneer je een beetje digitaal handig bent. De installatie kan een hostingprovider voor je doen, daarna is het een kwestie van een template kopen en installeren, teksten en plaatjes invoegen, en de website is klaar. Een WordPress website op maat bouwen, uniek voor jouw organisatie, dat is een ander verhaal. T100 is al 10 jaar WordPress specialist en bouwt de best presterende websites volledig op maat voor jouw organisatie.

Alles wat wij ontwikkelen is altijd gebruiksvriendelijk voor gebruikers en redacteuren. Een basis die veilig, solide en duurzaam is gebouwd, zodat er online platform staat wat klaar is voor de toekomst.

Ongekend snel. Eenvoudig in beheer. Zoekmachine geoptimaliseerd. Maatwerk vs. standaard plugins. Dat is onze WordPress standaard.