Ontwerpjetafel.nl – Stel zelf je droomtafel samen!

Stel je eigen droomtafel samen met een unieke 3D configurator. Uniek, persoonlijk met een ongekende klantervaring.

Afbeelding Ontwerpjetafel.nl – Stel zelf je droomtafel samen!

Intiatief van De Bommel Meubelen

Als succesvolle retailer wil je consumenten meer dan ooit producten bieden die specifiek op hun behoeften en voorkeuren zijn afgestemd. De mogelijkheid om een uniek meubelstuk te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook een persoonlijke touch heeft, voegt een ongeëvenaarde waarde toe aan de klantervaring.

De belangrijkste uitdaging voor dit project was: hoe creëer je een gebruiksvriendelijke klantervaring waarin klanten zonder technische kennis hun tafel kunnen ontwerpen? En hoe bied je een realistische voorstelling van het ontworpen meubel? Door middel van de 3D-functionaliteit van Expivi zijn voor alle meubelen duizenden opties gevisualiseerd. Er is een gebruikersvriendelijke 3D-configurator verwerkt in de interface van de Shopware webshop. Alle optieprijzen worden real-time berekend en verwerkt op de productdetailpagina en gedurende de checkout. Met de Augmented Reality (AR) functionaliteit kan de gebruiker via de camera-app de ontworpen tafel in de eigen omgeving projecteren, wat een bijzonder mooie impressie geeft.

“Stel zelf je droomtafel samen!” Dat was de leidende gedachte achter het initiatief van De Bommel Meubelen met Ontwerpjetafel.nl.

Afbeelding

Unieke 3D configurator met Augmented Reality (AR) functionaliteit

De Bommel Meubelen begrijpt dat klanten materialen eerst willen zien en voelen. Dat kan in een van de Ontwerpjetafel.nl experience stores. Of je nu gaat voor een eiken eettafel, een keramische eettafel of een eettafel met een organische vorm, de experience stores bieden een unieke winkelervaring waarbij je jouw 3D-configuratie kunt zien, voelen en ervaren.

Integratie met ERP / PIM via LogicTrade

Binnen De Bommel Meubelen wordt LogicTrade gebruikt voor ERP en PIM. Alle klantdata en bestellingen worden vanuit de Shopware webshop overgezet naar LogicTrade, waarbij alle duizenden configureerbare productopties vanuit de Expivi 3D-configurator gekoppeld worden aan de LogicTrade product-ID’s.

Samenwerking T100 & De Bommel Meubelen

De samenwerking tussen T100 en De Bommel Meubelen heeft geresulteerd in een innovatieve oplossing die klanten in staat stelt hun creativiteit te uiten en een product te kopen dat echt uniek is voor hun smaak en behoeften. Het succes van Ontwerpjetafel.nl is een bewijs van de kracht van techniek en design om een authentieke en waardevolle klantervaring te bieden.

 

Wil je als retailer ook op topniveau opereren met jouw omnichannel e-commerce? We denken en bouwen graag mee aan je digitale transformatie. Neem gerust eens contact op!